Värd: The Mish-Mash Club och Rådhuskällaren Falun

Hurra! De är tillbaka!

Nej det är inte Lady och Lufsen eller Piff och Puff vi tänker på, utan The Mish-Mash Clubs trogna vänner Viktor Brobacke och Johan Apel Röstlund.

När dessa två herrar besökte oss den där klämkvällen för ett år sedan lyfte nästan taket på Rådhuskällaren. Att Viktor och Johan nu väljer att fira Mish-Mash-afton i Falun på nytt är vi otroligt stolta och glada för.

Vår lilla högtid är även deras högtid, och självklart vill vi dela med oss så att det även blir er högtid. Precis som ifjol blir det alltså en oförglömlig afton fylld med Soul, Ska, Rhythm & Blues och annat osorterat som svänger så det kittlar störtskönt i kistan. Så, party like it’s 2018, så kommer den här kvällen också att gå till historien!

Johan har sedan förra besöket fortsatt att förgylla Stockholms nöjesliv på barer och klubbar i Stockholm såsom Söders Hjärta, Debaser och Fasching. Under namnet Radical Rhythm Revue styr han även upp fester fetare än fett.

Viktor Brobacke och hans ljudliga trombon har varit en självklar del av musiksverige de senaste 25 åren med band som Monster, Chihuahua, Darya och månskensorkerstern, partykollektivet Club Killers och många andra konstellationer. Under året har han bland annat delat scen med Anders “Moneybrother” Wendin på Dramaten i Stockholm.

Den här kvällen är det 100% som gäller 21–02!

Entré: 100 kr cash eller swish.

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella “dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod “Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Från oss alla till er alla – A Merry Mish-Mash-evening!

Välkomna!

PS. Fredag 31/1 får vi besöka av Wreck It Up Crew från London. Våra första internationella gäster, så den milstolpen vill ni inte heller missa. DS.