The Mash-Mash Club goes international – WITH A BANG!

En drivkraft för oss har alltid varit att ta den stora världen till lilla Falun, med musik och upplevelser som man annars inte är bortskämd med i Dalarna. Därför är det extra roligt för oss att välkomna våra första internationella gäster till The Mish-Mash Club – THE WRECK IT UP CREW från London.

Mark Professor och Papa Eli i The Wreck It Up Crew har genom åren spelat på de tyngsta och mest prestigefyllda scenerna i den brittiska huvudstaden och uppträder fortfarande regelbundet på allt från trånga små källarklubbar till de största lastbilsflaken på den legendariska Notting Hill-karnevalen.

Fredag 31/1 kommer de att bjuda Falun på en unik blandning av det absolut bästa ur den jamaicanska musikhistorien som pressats på små svarta vinylbitar. Från tidig Ska, till Rocksteady, Rubadub och bubblande Dancehall med en energi som få internationella DJs kan matcha. Räkna även med att Mark Professors toastande kommer att etsa sig fast i Rådhuskällarens valv och bli en oförglömlig del av vår gemensamma Mish-Mash-historia.

När The Wreck It Up Crew för två år sedan besökte Stockholm fullkomligt välte de det fullpackade dansgolvet på Debaser. Tack vare samarbetet med vännerna i Radical Rhythm Revue kan vi den här gången se till att även Faluns finaste klubbesökare får ta del av tongångarna.

Om #falunhänder ?- You bet, mer än någonsin tidigare!

Välkomna till en episk Mish-Mash-kväll!

Entré: 100 kr cash eller swish

OBS! Dörrarna öppnas inte förrän 21.00, men då drar vi igång festen direkt!

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella “dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod “Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Visa mindre