Faluns Coolest Soul Club is back! Friday 25th of october. https://www.facebook.com/events/730767664033099/

Den här kvällen blir detta extra tydligt när våra gästande DJs Joakim Holmberg och Marielle Hasselblad – aka Marielle Mademoiselle – står för musiken på The Mish-Mash Club. Förutom att de står bakom stockholmsklubbarna Hide And Go Seek och Club Target har Joakim bland annat synts och hörts bakom vinylspelarna på följande klubbar:

Euro Yeye (Gijón, Spanien)
Hip Cat Club (Hamburg)
Where’s Jude (London)
All Saints Mod Holiday (Lavarone, Italien)
Cool Jerk (Buenos Aires)
Moonshine (Köpenhamn)
Club Soul (Stockholm)
Pacemaker (Stockholm)
Stockholm Soul Weekender

Joakim kan även hållas ansvarig för följande klubbar genom musikhistorien:

Mr Pow’s Dream (Stockholm)
The Oscillator (Stockholm)
Back Drop (Stockholm)
Sinful Mod Weekend (Göteborg)
Night Tram Mod Club (Göteborg)
Soundsational (Lund)
Cool Breeze Soul Club (Lund)

Vad sägs om den listan!?

Som vanligt på The Mish-Mash Club blir det Soul, Ska och Rhythm & Blues, och den här kvällen kan vi även vänta oss dansanta tongångar i form av Freakbeat, Latin, Yé-Yé och Hammond Jazz.

Nu hjälper ni oss att sprida detta budskap, och så dyker ni upp fredag 25/10 med det gladaste humöret och de skönaste dansskorna, för nu ska vi visa Joakim och Marielle att det är minst lika roligt att spela på en klubb i Falun som i någon annan världsmetropol. Eller hur!?

Entré: 100 kr cash eller swish

OBS! Dörrarna öppnas inte förrän 21.00, men då drar vi igång festen direkt!

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella “dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod “Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80