The Mish-Mash Club Falun Rådhuskällarn 28/12-2018. Faluns hetaste club!! Northen Soul, SKA & 50s/60s Rhythm n´Blues… Entre´ 100kr cash!

Det är med stor glädje som The Mish-Mash Club välkomnar Johan Apel Röstlund och Viktor Brobacke till Falun! Fatta glädjen dessa herrar kommer att klämma in i källarvalven! Med hjälp av en radda sköna vinylskivor får varje slapp julfirare en anledning att motionera bort det överflöd som julborden lagt till.

Johan besökte oss i vintras, och de som gästade oss då kan intyga att det var få som stod still när musiken studsade mellan valven. Sedan dess har han fortsatt sin mission med att sprida den bästa musiken på barer och klubbar i Stockholm.

Viktor Brobacke är kanske mest känd som ständig vapendragare åt Anders Wendin aka Moneybrother, men Viktor och hans ljudliga trombon har varit en självklar del av musiksverige de senaste 25 åren med band som Monster, Chihuahua, Darya och månskensorkerstern, partykollektivet Club Killers och många andra konstellationer.

Vinterns coolaste tillställning? JA, svarar vi tveklöst på den frågan.

Entré: 100 kr cash

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella “dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod “Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Välkomna!